Подарована пляшечка вина на знак вдячності розбудила талант, який до речі спить у кожного, у вінничанки Вікторії Сокур. Своїми руками дівчина створює дивовижні прикраси для інтер’єру будинків, квартир, кафе.

Вікторія Сокур

- Все почалося із звичайної пляшки вина, яку мені подарувала пара молодят. – розповідає дівчина. – Я їх вчила весільному танцю. І аби подякувати, вони подарували мені пляшку вина, яку я розпила разом із своїми близькими. Зовні вона мені сподобалась і я вирішила її не викидати. Пляшка довгий час припадала пилом. Якось, глянувши на неї, мені захотілося її чимось прикрасити. Я взяла звичайну мотузку і обмотала нею пляшку. Потім приклеїла листочки від старої дерев’яної приколки. Саме так з’явився мій перший шедевр.

Згодом Вікторія зайнялася технікою «Декупаж». Зі звичайних речей таких як, кавові зерна, клей, мотузка, інколи гілля винограду, дівчина створює, щось наче і просте, але дуже красиве. За допомогою малюнків, перлинок, дарунків моря, мережива, мішковини на пляшках, і не лише на них, дівчина творить справжню казку.

- Якось у передноворічному настрої мені захотілося зробити ялинку з виноградних гілок. Я зібралася і пішла на пошуки. Знайшла, почала ламати, а тут… міліція…… я страшенно злякалася. А вони мені ще й допомогли наламати гілок. (посміхається).

- Я створила ялинку, яка стала прикрасою у моїй танцювальній студії. Та поповнила ряди моєї «творчої майстерні».

 

Одна із робіт Вікторії зайняла перше місце у творчому конкурсі «Рождественская история», який проводив журнал «RIGHT» у номінації «Волшебный сундук».

робота Вікторії, яка здобула перше місце у конкурсі

Дівчина принципово нікому не дарує свої творіння.

- Я не люблю дарувати людям те, що їм не потрібне, - каже дівчина. – Я вкладаю в це свій час, і, так би мовити, душу. А коли ти робиш подарунок, який потім просто припадає пилом десь в коморі, неприємно. Хочеться, аби подароване викликало приємні емоції і було потрібне. Роблю подарунки лише тоді, коли впевнена, що це подобається і є бажаним.

Кажуть, для людини з талантом і любов’ю до праці не існує перешкод. Так і у Вікторії Сокур. Комусь потрібні численні майстер-класи, неодноразово переглянуті відео. А комусь достатньо лише бажань, аби розвиватися далі.

Можливо, хтось скаже, а що тут такого, подивилася в Інтернеті і все, так кожен може. Можливо і так, але не кожному вистачить терпіння та фантазії, аби із звичайних речей створити маленький шедевр.

Переглянути роботи Вікторії Сокур можна тут.

Раніше ми повідомляли про вінничанина Олександра Петровича Пелешко, який за допомогою звичайної електричної праски і воскової крейди створює справжні шедеври.



Переглядів: 20642
Поширень: 0