Померлий через рак 38-річний Олександр Мордюк продовжує боротися за здоров\'я сина, йдеться в сюжеті ТСН.

У 4-річного Захара із Глухівець на Вінниччині – ДЦП. Батьки перепробували усі способи лікування та покращити стан вдалося тільки у спеціальній клініці у Трускавці.

Восени через ТСН смертельно хворий чоловік просив глядачів про допомогу- не собі, а синові. Тоді вдалося назбирати на два курси лікування із потрібних 12-ти.

Перед тим, як піти з життя, чоловік залишив прохання про збір грошей в інтернеті. Це все, що він встиг.

Два з половиною роки Олександр боровся з лейкозом. І одночасно вони з дружиною шукали способів лікування сина від ДЦП. Тим часом Захарко вже герой. Два курси лікування у Трускавці дали разючий ефект, каже мама.

"От він може так сидіти, а колись у нього був страх. Він боявся мабуть впасти, вдаритись", - каже мама хлопчика Юлія Мордюк.

Поїхати до клініки, де сталось таке перетворення, вдалося після сюжету в ТСН, зазначає Юлія.

"Люди дуже допомагали, я навіть не очікувала. Стільки людей і дзвонили, і співчували, якісь поради давали", - розповідає Юлія.

Після того, як не стало чоловіка, жінці з двома дітьми тим більше не до снаги потягти наступний курс лікування. Він коштує близько 15 тисяч з дорогою і проживанням.

Останнього разу вони були там перед Новим Роком. У дорогу вирушили ще з татом.

"Сам завіз нас і сам привіз ще нас. Йому звичайно було важко. Але тато сказав: я собі поставив мету вилікувати сина і я повинен її досягти", - переповідає жінка слова чоловіка.

Юлія пояснила дітям, що тато тепер на небі, але й далі опікуватиметься ними. І звідти просить добрих людей допомогти своєму хворому сину.

Реквізити для надання допомоги:

№картки у "Приватбанку": 5211 5374 2741 9879

МФО 305 299

ЄДРПОУ 143 605 70

Р/р 292 448 255 09 100

Телефон мами Юлії Мордюк 050 877 16 20



Переглядів: 4176
Поширень: 0