Антон Дідук

Основна мета акції - привернення уваги людства до проблеми дитячої онкології та збір коштів на лікування 15-річного вінничанина Антона Дідука. Вартість лікування біля 40 тис. грн. Діагноз: Гострий лімфобластний Т-лінійний лейкоз з коекспрессією мієлоїдного антигена CD33, ФАБ-варіант L1, 1-й гострий період. Гострий риніт. Токсичний гепатит.

Денес Дитинюк

У центрі міста Вінниці, на площі Театральній, шість художників з різних куточків України намалюють портрет Антона на полотні, натягнутому на одній із центральних будівель, розміром 72 кв.м. Робота виконуватиметься з 13.00 до 16.00 год у авторській техніці «Народження картини». Тобто художники малюватимуть фарбами із зворотного боку полотна так, що їх не буде видно, але проявлятиметься кожен, покладений ними, мазок. Протягом трьох годин ви матимете можливість спостерігати, як народжується справжній витвір мистецтва. Тому запрошуємо Вас стати свідками цього дійства з 15.00. Таким чином ви матимете змогу побачити роботу майстрів та поспілкуватися з ними особисто. Крім цього, дана робота має шанс стати Національним Рекордом, адже під час її виконання будуть присутні також представники Національного Реєстру Рекордів. Офіційний початок благодійної акції та презентація творчої роботи відбудеться о 16.00

 

Як зазначають організатори: «Основне завдання даної акції об’єднати зусилля, аби врятувати дитяче життя, подарувати шанс на здорове майбутнє. Так сталося, що на сьогоднішній день проблема дитячої онкології надзвичайно актуальна і тенденція дитячої захворюваності постійно зростає. Тому залишатися осторонь чужої біди неможливо. Що стосується життєвої ситуації, в якій опинився Антон, то вона ускладнюється ще й тим, що його родина проживає у невеличкому селі і не має змоги зібрати таку суму. Тому ми, від імені родини Дідуків, звертаємося до усіх небайдужих, будь-яка ваша допомога може бути вирішальною. З 15 лютого по 8 березня 2013 року будь-хто може приєднатися до збору коштів на лікування Антона Дідука такими способами:

  • через благодійні скриньки БФ «Подільська громада», які знаходяться в торгових центрах та аптечних кіосках м. Вінниці
  • через платіжні термінали ПКП (підприємства комунальних платежів), які розміщені в торгових центрах, поштових відділеннях та інших закладах міста. Для перерахування коштів, потрібно зайти у віконце «Інші послуги» та відшукати БФ «Подільська громада»
  • перерахувати кошти на розрахунковий рахунок: Благодійна організація «Благодійний фонд «Подільська громада», ЄДРПОУ 35904183, р/р 260091369 у ВІННИЦЬКІЙ ФІЛІЇ ПАТ «КРЕДИТПРОМБАНК», МФО 302623 з приміткою: «Безповоротна фінансова допомога на лікування Антона Дідука.

Детальніше про акцію за адресою: http://www.gromada.vn.ua/

Телефон організаторів: 0432 67-20-96, 097 72-27-608 (Мар’яна)

Телефон батька: 096 99-64-308 (Ігор Сергійович)



Переглядів: 5168
Поширень: 0