Народження дитини - велике свято для батьків, неймовірне щастя і... велика відповідальність. Багато майбутні мами ще під час самої вагітності замислюються про те, якими виростуть їхні діти. Деякі навіть будують якісь плани на майбутнє і з гордістю розповідають подружкам про те, як будуть водити сина на футбол, а дочку на танці. Але часто виходить так, що підростаючи, дитина проявляє більший інтерес зовсім до іншого заняття. Чому ж так виходить? Насправді, на характер і темперамент дитини впливає дуже багато чого, у тому числі і те, в який день тижня дитина народилася.

Першого березня, станом на 15.00 год., у Вінниці народились 15 малюків. У пологовому будинку №1 на світ з’явилося троє діток, у Центрі матері та дитини – п’ятеро, а найбільше немовлят з’явилося у пологовому будинку №2 тут народилися чотири хлопчика і три дівчинки.

Які риси характеру будуть у цих маленьких вінничан, котрі родилися першого весняного дня у п\'ятницю, а також що на них чекає - журналістам сайту розповіла Вінницький астроном Марія Левченко.

- Діткам, які родилися 1 березня у День Венери буде щастити у коханні і у сімейному житті, - каже Марія Левченко. - Сьогодні 19 місячний день. Тому ті, хто народився у цей день, - це люди високих моральних якостей. Їм постійно потрібно працювати над собою. Вони завжди потребують естетичного задоволення. Це любителі мистецтва, виставок та театрів. Вони надзвичайно романтичні. Ті, хто родився у березні, за знаком Зодіаку - Риби. Це останній знак Зодіаку. І він вважається нещасливим, через те, що богиня краси Афродіта разом із своїм сином Еросом перетворилися на риб і кинулись у річку Рідан через переслідування. Але народжені під цим знаком люди - порядні, добрі й містичні.

На характер людини та на її темперамент також впливає і день народження. Ті, хто народився у п\'ятницю – люди чарівні, ласкаві і ввічливі. Протягом усього життя здатні фліртувати і закохуватися. Вони дуже переймаються зовнішнім виглядом і красою. Досить часто вибирають собі роботу у сфері мистецтва.камінь гранат

За словами Марії Левченко, ті, хто родився сьогодні, 1 березня 2013 року, будуть довгожителями.

Також вінницький астроном дала невеличку пораду для батьків новонароджених немовлят: аби уберегти новонароджених від злого ока, потрібно у ліжечко поставити їх оберег-камінь - гранат. Та й тим, у кого сьогодні день народження, було б доречно дарувати цей камінь.



Переглядів: 10425
Поширень: 0