22 серпня минулого року невідомий із пневматичної зброї обстріляв громадський транспорт по вулиці Келецькій. Тоді, внаслідок «жарту» злочинця, в двох тролейбусах були пошкоджені вікна, а рух громадського транспорту зупинився майже на дві години. Враховуючи те, що подія сталася близько восьмої ранку, а тролейбуси знаходились неподалік кінцевої, пасажирів у тролейбусі майже не було, тож ніхто із вінничан не постраждав.

У вересні до органів правопорядку звернулась вінничанка Лариса Мельник, яка і надала інформацію про того, хто здійснив постріли. В ході перевірки особи та отриманої інформації міліції вдалось розкрити злочин та затримати цю людину.

14 березня у відповідності до рішення виконавчого комітету «за проявлену ініціативу та допомогу слідству, яка сприяла розкриттю злочину, за активну громадянську позицію» Ларису Мельник нагородили грошовою премією та подякою Вінницької міської ради. «Я вважаю, що громадська позиція Лариси Мельник має стати прикладом для усіх городян», - зазначив перший заступник міського голови Володимир Кістіон.

Крім цього, вінничанка отримала посвідчення почесного пасажира із правом безкоштовного проїзду у міському електротранспорті упродовж 2013 року.



Переглядів: 3188
Поширень: 0