виставка

Свої експонати для ознаймлення та продажу (!) представили більше 150 учасників. Географія садівників, - з усієї України. Зокрема, можна побачити садженці суниці з Харьковської області, інструмент для садівників з Одеси, різноманітні садженці та елітне насіння з Криму, Запоріжжя, Донецька, Черкас, Миколаєва тощо. І, зрозуміло, експонати городян та любителів садівництва з багатьох районів Вінниччини.

виставка

Народу на виставці і на 1-му поверсі в обох залах, і на 2-му так багато, що ледь можна просуватися від стенду до стенду. Ймовірніше за все, люди просто зачекалися на теплу весняну погоду.

Цікаві мінісушилки для взуття представили черкащани. Вони живляться від звичайної побутової мережі напругою 220 вольт і «тягнуть» на себе лише по 7 вт енергії. Люди їх швидко розбирають і добре буде, якщо хоча б один експонат залишиться до завершення виставки.

сушарки для фруктів

З обладнання для садівників привертає увагу побутові малогабаритні сушарки для фруктів типу «Садочок» вінницького виробництва. Водночас представники виробників інформують і про великі, промислові сушарки.

садженці

Більшість відвідувачів виставки «без нічого» не виходять на вулицю. Найбільше купують садженці, сортову семенну картоплю з Новоград – Волинська Житомирської області та й просто семена, особливо, квітів.

виставка



Переглядів: 5010
Поширень: 0