У березні, під час перевірки інспекторами ДАІ водіїв пасажирського транспорту, було виявлено «кермувальника» тролейбуса, який знаходився в салоні тролейбусу у нетверезому стані. У цей час тролейбус пасажирів не перевозив і знаходився на кінцевій зупинці маршруту. Працівниками ДАІ на порушника складено адміністративний протокол.

За словами начальника ТТУ Миколи Форманюка, перед виїздом на лінію водій пройшов обов’язкове обстеження в медпункті підприємства і при перевірці знаходився у тверезому стані, тому, скоріш за все, він «хильнув» чарчину у обідню перерву.

Як стало відомо «Моїй Вінниці», на підприємстві було проведено службове розслідування, згідно якого, наступного ж дня після пригоди, водія звільнено з роботи. «Таке порушення є недопустимим, адже від водія громадського транспорту залежить життя та здоров’я десятків людей, - прокоментував цю ситуацію керівник підприємства. – Порушення дисципліни водіями жорстко контролюється і я не допущу, щоб люди, які безвідповідально та халатно ставляться до своїх обов’язків, працювали в ТТУ. Всі працівники про це попереджені».



Переглядів: 3392
Поширень: 0