сім\'яРоджерс з Вірджинії, яка всиновила двох діток з ВінниціУ сім\'ї Роджерс з Вірджинії - невелика ферма у дев\'ять акрів, двоє рідних дітей, чотири десятки курей та 32 лами-альпаки. Але це не всі приводи для гордості. Роджерс - справжні рекордсмени за кількістю усиновлених сиріток з України. Причому діток із синдромом Дауна.

- Одного разу я відвідала сім\'ю, в якій було двоє дітей із такою патологією. Вони настільки вразили мене, що я не могла спати, все про них думала, - згадує Еріка. - Поки Бог не ппрошепотів мені: "Ти повинна стати мамою для таких діток. Шукай їх, і Я буду з тобою". У це складно повірити, але коли я розповіла про рішення чоловікові, він підтримав мене і гідно прийняв мою місію. Як справжній колишній військовий. Тож ми стали шукати діток із такими відхиленнями.

Нині у родині Роджерс з\'явилося сім прийомних дітей, шестеро з яких - з синдромом Дауна.

Першими новими членами родини стали троє американських малюків: Джон, Джессіка та Кайлі.

- Наша старша донька Медісон одразу ж узяла на себе роль матусі. Я була просто вражена. А коли вона і наш син Метью попросили всиновити ще діток, ми з чоловіком знову взялися за пошуки, - говорить Еріка.

Але куди б Роджерс не зверталися - в Росію, Ефіопію, Китай, їм відповідали, що треба чекати рік чи два. Тоді знайомі порадили парі звернути увагу на українську Вінницю.

- У березні 2011 року ми з чоловіком і дочкою приїхали в Україну. І просто закохалися у вашу країну та ваших дітей, - розповідає багатодітна мама.

- Я сама вибрала цих діток за фотографіями з дитбудинку, - додає старша дочка Медісон.

Таким чином із Вінниці в США поїхали дворічний Малокай і чотирирічна Клер.

А через рік американська сім\'я усиновила дворічного Кейлаба і трирічну Джесіку з Цюрупинська.

На фермі батьки та діти пораються самостійно. Навчати малюків приходять спеціальні викладачі. Усиновителі переписуються з вінницьким дитячим будинком, звідки взяли малюков.

- Ми вирішили всиновити ще двох важко хворих діток, вже їздили знайомитися з ними у Херсон, - говорить мама з посмішкою. - Мріємо, як тільки дітки підростуть, то відвеземо всіх у Вінницю - подивитися і місто, і дивовижний фонтан.



Переглядів: 3370
Поширень: 0