Водії муніципального транспорту вже тиждень працюють на маршрутах у блакитних сорочках з золотистими нашивками та емблемою ТТУ. Незабаром у такі й же формі будуть їздити і усі водії маршруток.

Тиждень тому водії муніципального транспорту переодягнулися у спеціальну форму транспортної мережі міста літнього зразка. Водії одягнуті у блакитну сорочку, темні штани або спіднНа літню уніформу перейшли вже усі водії ТТУ ицю та куртку темного кольору. Всі елементи комплекту мають нашивки підприємства. Змінюють свій одяг і водії маршруток, хоч і повільніше: наразі «переодягнулись» на літо половина водіїв маршрутних таксі.

«Ми ще минулого року впровадили уніформу. Тому зараз, коли потеплішало, усі водії протягом літнього сезону будуть їздити у ній, - розповідає начальник трамвайно-тролейбусного управління Микола Форманюк. – Наскільки нам відомо – ми поки що єдине підприємство в Україні, водії якого мають спеціальну форму єдиного зразка. До речі, невдовзі у формі будуть їздити і усі водії маршруток – з них на літній одяг перейшло вже близько половини складу».

Робітниками ТТУ розроблено і зразок зимового комплекту. До настання холодного періоду всі працівники підприємства будуть забезпечені і цим одягом.​



Переглядів: 3936
Поширень: 0