На пульт централізованого спостереження м. Вінниці надійшов сигнал від диспетчера «Громадської організації Вінницької обласної асоціації перевізників» про те, що невідомі громадяни нанесли механічні пошкодження автомобілю таксиста. Наряд групи затримання УДСО при УМВС прибув до місця події в лічені хвилини і затримав зловмисників. Сам же водій таксі в результаті інциденту не постраждав.

Правоохоронцями було встановлено, що таксист виконував чергове замовлення. Під час розрахунку між водієм і пасажирами розпочалась суперечка, в результаті якої від агресивних пасажирів постраждав автомобіль таксі. Нетверезі хулігани пошкодили кузов автівки та розбили дзеркала заднього огляду. Оцінивши усю серйозність ситуації водій таксі миттю зв’язався із диспетчером і попросив допомоги.

Прибувши за кілька хвилин працівники Вінницького УДСО затримали невдячних пасажирів. Як з’ясувалось правопорушниками виявилось подружжя вінничан, що поверталось з відпочинку додому.

Держохоронці викликали слідчо-оперативну групу 1-го відділу міліції. Наразі проводиться перевірка по завершенню якої буде дана правова оцінка діям правопорушників.

Раніше ми повідомляли про те, що у Вінниці таксист побив пасажира.



Переглядів: 3761
Поширень: 0