Послуга вільного доступу до мережі Інтернет у вінницьких трамваях користується популярністю серед пасажирів. За день роботи однієї одиниці комунікаційного обладнання, через неї скачується в середньому 500-600 МБ інформації (в одиничних випадках доходить до 1 ГБ). За один рейс в одному трамваї до роутера під`єднується в середньому 10-15 користувачів. Кількість результативних з\'єднань постійно зростає.

Раніше були нарікання від користувачів за неможливість під\'єднатися до роутера, або на відсутність самої мережі. Наразі ці питання практично вирішені. Так, працівниками відділу АСУ КП "ВТТУ" було розроблено спеціальну програму, яка в он-лайн режимі дозволяє оперативно коригувати роботу комунікаційних пристроїв. Також нещодавно опробована та використана нова програмна заливка самого роутера, яка практично не дає збоїв в роботі пристрою.

Сьогодні, за спостереженнями працівників АСУ, ще можна спостерігати збої в роботі пристроів: 2% - збої програмного забезпечення, 3% - апаратні помилки. Але треба зауважити, що це техніка, та ще така, що працюює в нестабільній електричній мережі. Тому такі збої можуть бути. Але працівниками ВТТУ робиться все для оперативного усунення цих неполадок та покращення стабільної роботи комунікаційних пристроїв.



Переглядів: 3974
Поширень: 0