Першого червня вінницькі підприємці також візьмуть участь у святкуванні Міжнародного дня захисту дітей. Мережа міських магазинів та торгівельних закладів готують малечі подарунки, розваги, іграшки та сюрпризи, а їхнім батькам – знижки на придбання речей.

Вже декілька років поспіль департамент адміністративних послуг Вінницької міської ради спільно із місцевими підприємцями влаштовують до Міжнародного дня захисту дітей святкові сюрпризи. 2013 рік – не є винятком. Так, зокрема, 1 червня поблизу КЗ «Райдуга» відбудеться дитяче «Свято мильних бульбашок». Тут на діток чекатимуть велетенські мильні бульбашки, концерт від юних зірочок, батут, ляльки-велетні, дитячі майстер-класи та багато інших розваг, які сподобаються малечі. Дітки зможуть побувати у 8-ми різних «королівствах» та на різноманітних тематичних галявинах, де кожен зможе знайти собі заняття та обов’язково отримати сувеніри та подарунки.

Сюрпризи, подарунки, солодощі та безліч розваг подарують вінницькій малечі 1 червня також і заклади «Непоседа», «Антошка», «Кузя», «Гном», «Ігроманія» та ТМ «Рудь». У День захисту дітей малеча зможе вдосталь проявити свою фантазію за допомогою кольорової крейди поблизу магазинів, в свою чергу батьки юних художників отримають дисконтні картки зі знижками на асортимент дитячої продукції. Кожен малюк зможе отримати не лише приємні емоції, а й цікавий подарунок – іграшку, солодощі, святкові кульки, морозиво тощо.

«З кожним роком до відзначення свята дитинства долучається все більше підприємців, - розповідає директор департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради Сергій Кудлаєнко. – Це є дуже гарна тенденція, і було б добре, аби такі розважальні акції для діток стали традицією. Ми сподіваємось, що своїм прикладом підприємці, які створять свято для малюків, зможуть подати приклад іншим, відтак спільними зусиллями ми зможемо подарувати дітям більше приємних моментів».



Переглядів: 3214
Поширень: 0