У день захисту дітей, за ініціативи Міністра доходів і зборів України Олександра Клименка, 19 найкращих учнів 5-7 класів м. Могилева-Подільського мали можливість ознайомитися з роботою міжнародному пункту пропуску „Могилів-Подільський – Отач”. Зокрема, інспектори відділу митного оформлення „Автомобільний” на каналах митного оформлення легкових, вантажних транспортних засобів та пішоходів показали дітям основні моменти своєї діяльності.

Працівники  Міндоходів Вінниччини показали дітям роботу Могилів-Подільської митниці

Учні мали можливість не тільки побачити, а й власноруч випробувати роботу арсеналу технічних засобів митного контролю: щупу, рентгенапарату „Rapiscan”, ендоскопів, оглядових дзеркал, пристроїв для виявлення підроблених документів тощо. Однак найбільше їх вразила робота інспектора-кінолога. Школярам продемонстрували процес обшуку автобусу на наявність предметів, заборонених до переміщення через митний кордон України.

Працівники  Міндоходів Вінниччини показали дітям роботу Могилів-Подільської митниці

Після закінчення екскурсії у залі для презентацій митного посту школярам продемонстрували відеоматеріали про правопорушення законодавства України з питань митної справи, що були виявлені у пунктах пропуску „Могилів-Подільський – Отач” та „Могилів-Подільський – Волинець”.

Працівники  Міндоходів Вінниччини показали дітям роботу Могилів-Подільської митниці

Теплі слова привітань на адресу юного покоління звучали з вуст начальника Могилів-Подільської ОДПІ Євгенія Нагорного та начальника митного посту „Дністер” Юрія Мацібори. Кожна дитина залишала свято в гарному настрої та з пам’ятними подарунками і солодощами.



Переглядів: 6637
Поширень: 0