Працівники міліції спіймали чоловіка, що викрав портфель з салону припаркованої біля ресторану автівки. Вінничанин саме прямував до судової зали, де мало відбутись слухання по справі, у якій він виступає обвинуваченим, але не втримався від спокуси…

Повідомлення про крадіжку надійшло до чергової частини УДСО при обласній міліції. Правоохоронці відреагували миттєво і за лічені хвилини прибули на місце події. Затриманим виявився 30-річний непрацюючий місцевий житель.

Злодію «допомогла» безпечність власника автомобіля, який залишив дверцята машини відчиненими. Тож молодик з легкістю поцупив портфель з салону авта.

Свій вчинок чоловік пояснив нестачею грошей на придбання наркотиків, оскільки вже кілька років він є наркозалежним.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України (крадіжка). За це чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі.

Вінницька міліція вкотре закликає усіх громадян бути пильними, не залишати машину без нагляду та подбати про безпеку автомобіля.

Також не варто залишати в автівці документи, барсетки, гроші та інші цінності, оскільки вони можуть стати легкою здобиччю злодіїв.



Переглядів: 2974
Поширень: 0