Свою відмову від участі музиканти пояснили двома лаконічними постами у twitter\'і.

"Ляпіс Трубецкой" не виступатимуть на фестивалі "Рок-Булава" у Вінниці, оскільки його організатори не виконали зобов\'язань перед групою".

"Ми вибачаємось перед нашими фанами і підкресляюємо, що самі дізнались про відміну нашого виступу лише вчора".

В свою чергу організатори фестивалю наполягають, що жодних порушень домовленностей не було.

- Ми виконали всі зобов\'язання перед групою "Ляпіс Трубецкой", - говорить один із організаторів фестивалю Олександр Мошков. - Але справа, мабуть, не у тому. Проблемою є, що Вінниця не достатньо активно відгукнулась на заклик до участі в фестивалі. Ми не очікували, що бажаючих буде так мало. Мабуть, саме це й підштовхнуло групу до відмови від участі. Тим не менш, сам фестиваль відбудеться. В нас все готове - сцена, апаратура, учасники, глядачі... Відбудеться "Рок-БУЛАВА" і наступного року, ми продовжуватимемо свою діяльність. Хоча й думаємо, що можливо варто фестиваль проводити не у Вінниці. Хоча це чудове місто і нам тут усе дуже подобається. Єдине, що збентежило - пасивність музичних фанів.

Тим не менш, попри відмову "Ляпіс Трубецкой" у програмі "Рок-БУЛАВИ-2013" залишається багато цікавих, хоч і менш відомих груп.

Для вінничан заграють представники сучасної рок-сцени Білорусі, України, Казахстану та Молдови:

  • CHE-MD (Молдова)
  • Туман Кальмана (Казахстан)
  • The Feedback (ПМР)
  • Ace N\' Heels (Киев)
  • STRAIGHTROADS (Білорусь)
  • гурт UA (Миколаїв)
  • Ренесанс (Ірпінь)

Початок фестивалю - 7 червня, о 16.00.

Довідка:

Фестиваль «Рок-БУЛАВА» народився на Вiнничинi в смт. Чечельник у 2011р. Спочатку це був мiсцевий фестиваль який відбувся лише завдяки ентузiазму органiзаторiв i в ньому приймали участь мiсцеві молодi рок-гурти та гостi з дружньої Молдови.

Вдруге в Українi вiн вiдбувся у Коростенi в травнi 2012 року. Тоді «Рок-БУЛАВА» пiдтвердила свiй статус мiжнародного фестивалю, оскільки у програмі були гурти з Росiї, Бiлорусi, Молдови, Грузiї та України.

«Рок-БУЛАВА-2013» ми плануємо зробити наймасштабнiшим Фестивалем Вiнничини, з більшою географією гуртів та вважаємо що він стане гідною візитівкою мiста Вiнницi та областi.



Переглядів: 4319
Поширень: 0