Другий набір на навчання буде у вересні і вінничани пенсійного віку можуть записатися на його проходження, звернувшись до відділення соціально-побутової адаптації за адресою: вул. Соборна, 50.

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Вінниці разом з територіальними центрами Козятина та Хмільника, з 10 червня розпочинають спільну реалізацію проекту з навчання комп’ютерної грамотності людей пенсійного віку. Пілотний для Вінницької області соціальний проект «Університет третього віку – вікно у світ. Українські перспективи» розроблено громадською організацією «Філософія Серця». Реалізовуватиметься він у Вінниці за підтримки Департаменту соціальної політики Вінницької обласної державної адміністрації та за погодженням Міністерства соціальної політики України.

Викладачами курсів будуть працівники вінницького Територіального центру соціального обслуговування. Вони на даний час проходять тренінг з модульної мультимедійної навчальної програми.

Заняття проходитимуть у зручний для «студентів» час – ранішній або вечірній, групами по 5 чоловік. Весь курс лекцій та практики буде тривати 2,5 місяці та включатиме 64 навчальні години. В кінці навчання відбудеться захист власних проектів, а відвідувачі курсів отримають сертифікат про проходження інформаційних лекцій та практичних занять.

У вересні планується набір другої групи. Для того, аби записатися на наступний набір, необхідно звернутись за телефоном: 35-72-19, або за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 50, 1-й поверх, кім. 102, 103.​



Переглядів: 9558
Поширень: 0