14 червня о 17.30 год. в м. Вінниці на перехресті вулиць Юності-вулиці Порика водій автомобіля "Рено-Трафік" , 1963 р.н., житель м. Вінниці допустив зіткнення з автомобілем «Мерседес» під керуванням жителя м. Буча Київської області. Внаслідок ДТП, водій автомобіля "Рено-Трафік" отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в нейрохурургічне відділення шмд мкл-2.

14 червня о 15.30 год. в м. Вінниці під час нагляду за дорожнім рухом, працівниками ВДАІ м.Вінниці, по вул. Пирогова було зупинено автомобіль "Фольксваген Пассат" під керуванням жителя с. Яланець Томашпільського району, непрацюючого, де при перевірці документів у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу серія КХС виявлено явні ознаками підробки, а також номер кузова автомобіля не співпадає з даними по базі даі. Документи вилучено та направлено в НДЕКЦ УМВС на дослідження.

14 червня о 18.46 год. в РВ по телефону спецлінії "102" звернувся житель м. Немирів про те, що 14 червня в період часу з 18 год. по 18.46 год. в с. Мухівці з приміщення станції технічного обслуговування, невідома особа, незаконно заволоділа мотоциклом "Іж-Юпітер-5" , який належить громадянину, 1984 р.н.. Вжитими заходами встановлено, що злочин скоїв житель м. Гостомель Київської області, 1989 р.н.,. Мотоцикл вилучено та повернуто власнику. Дана інформація зареєстрована в ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 КК України.

15 червня о 13.15 год. на автодорозі "Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знамянка" в районі 381 км водій автомобіля "ВАЗ-2109", житель м. Погребище здійснив зіткнення з автомобілем "ВАЗ 21063", під керуванням пенсіонера, жителя с. Горбанівка. Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля "ВАЗ-2109", 1980 р.н., жителька м. Погребище від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці. Водій цього автомобіля та водій і пасажир автомобіля "ВАЗ 21063" з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до хірургічного відділення вінницької мкл шмд та до Вінницької обласної лікарні ім. Пирогова.

ДТП

ДТП

15 червня о 11.30 год. до 2-го відділу МВ з заявою звернувся вінничанин про те, що близько 5.00 год. 15.06.2013 в м. Вінниця по вул. Гонти, невідомий, заволодів його автомобілем "Чері амулет". Проведеними заходами було встановлено, що кримінальне правопорушення скоїв непрацюючий, житель м. Калинівка. Дана інформація зареєстрована в ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 КК України.

15 червня о 22.20 год. в РВ з заявою звернувся житель с. Тернівка про те, що близько 21.55 год. 15.06.2013 в с. Тернівка біля магазину, невідомий заволодів його автомобілем "ВАЗ 2108", Д.Н. 22059 МА. Проведеними заходами було встановлено, що кримінальне правопорушення скоїв непрацюючий, житель с. Тернівка. Автомобіль повернуто власнику.

15 червня о 10.00 год. в с. Лука Мелешківська на Тиврівському шосе неподалік авторинку "ВінАвто", працівниками сектору розшуку УДАІ МВС м. Вінниця під час перевірки автомобіля "Ауді а-4\\", під керуванням жителя м. Вінниця, було встановлено, що номер агрегату кузова виготовлений кустарним способом шляхом зварювання. Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик.

14 червня о 23.00 год. в с. Перемога, працівниками ІДПС роти ДПС м. Вінниця, під час перевірки мотоциклу "Ямаха yzf-1", під керуванням жителя м. Козятин було виявлено та вилучено свідоцтво про реєстрацію на транспортний засіб з ознаками підробки. Вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ УМВС.

16 червня о 16.35 год. в РВ по телефону спецлінії "102" надiйшло повідомлення про те, що о 15.30 год. цього ж дня між населеними пунктами смт. Теплик та с. Бджільна водій автомобіля "ВАЗ-2106" , житель с. Бджільна, допустив зіткнення з автомобілем "Опель-Омега" під керуванням жителя с. Залужжя. Внаслідок ДТП  пасажири автомобіля "ВАЗ - 2106": жителька с.Бджільна, 1980 р.н., та її донька, 1999 р.н., жителька с. Бджілна госпіталізована в Теплицьку црл.

16 червня о 18.00 год. по телефону спецлінії "102" надійшло повідомлення про те, що в мкл № 2 за наданням медичної допомоги з тілесними ушкодженнями звернувся житель Київської області Фастівського району м. Фастів які, з його слів, він отримав в результаті наїзду на нього невідомого автомобіля о 11.45 год. цього ж дня, ДТП сталося в смт. Стрижавка. Вжитими заходами працівниками ВДАІ  Вінницького РВ було встановлено, що кримінальне правопорушення скоїв водій автомобіля "Део-ланос" , 1964 р.н., житель с. Мізяківські Хутори, який з місця пригоди зник . Автомобіль було знайдено в смт. Стрижавка. Дана інформація зареєстрована в ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 286 КК України.

16 червня о 08.00 год. працівниками ДАІ під час несення служби за наглядом дорожнього руху в м. Вінниці по вул. Першотравневій був зупинений автомобіль "Нісан Сентра" під керуванням жителя м. Біла Церква, в якого під час огляду в салоні автомобіля було виявлено та вилучено поліетиленовий згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору вагою 3 грм. Речовий доказ направлено на дослідження в НДЕКЦ. Дана інформація зареєстрована в ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України.

16 червня о 02.10 год. в РВ надійшов рапорт інспектора ВДАІ Жмеринського РВ спільно з СКР та ДІМ під час проведення операції " МАК - 2013 " біля с. Станіславчик для перевірки документів було зупинено автомобіль "ВАЗ -21011" під керуванням жителя с. Станіславчик, в даному автомобілі знаходився пасажир, 1992 р.н., житель с. Хоменки Шаргородського району, у якого під час особистого огляду в кишені його куртки було виявлено та вилучено паперовий згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору в подрібненому стані загальною вагою 5 грам. Дану речовину вилучено та направлено на дослідження в НДЕКЦ. Дана інформація зареєстрована в ЄРДР без попередньої кваліфікації.



Переглядів: 8213
Поширень: 0