Вікторія Гранецька спалахнула на небосхилі сучасної літератури яскравою зіркою. Її дебютний роман «Мантра-омана» отримав Гран-прі «Коронації слова» у 2011 році. Нова книжка молодої письменниці – це моторошний трилер «ТІЛО™», що вийшов друком на початку літа у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля».

Мрія про вічну молодість завжди приваблювала людство. «ТІЛО™» — це назва американської корпорації, що в недалекому майбутньому розробить унікальний метод продовження життя шляхом переселення душ. Її головний лікар — доктор Паскуда, українець із надздібностями, який 2033 року воював за свободу своєї держави, але був вивезений спецслужбами до США. Спогади про минуле життя не дають йому спокою, і він розшукує Іванку, дівчинку, яка разом з ним зростала та була вивезена з України для участі в перших експериментах. Намагаючись виправити помилки минулого, доктор Паскуда зустрінеться з найжахливішим ворогом — людською жагою до вічного життя. Тільки тоді він зрозуміє, що у світі, де панує сила гаманця, твоє тіло належить тобі, аж доки хтось не захоче його придбати.

У своєму новому романі «ТІЛО™» Вікторія Гранецька створила неймовірно цікавий містичний світ, який своєю напругою та моторошністю нагадує твори Стівена Кінга. «Вікторія Гранецька робить нам усім небезпечне щеплення. Спочатку це цікаво, потім млосно, згодом моторошно. А як інакше в цьому чорно-білому театрі тіней, що зветься життям?» — написала у передмові редактор роману, журналістка Ольга Хвостова. А телеведучий Андрій Куликов, прочитавши «ТІЛО™», зазначив: «Хочете прочитати книгу, у якій — захопливий сюжет, особлива атмосфера і характерні персонажі? Хочете прочитати книгу, дочитавши яку, захочете прочитати її знову? Тоді прочитайте ЦЮ книгу».

Модератор – Жанна Куява.



Переглядів: 3688
Поширень: 0