Цього літа «розквітнули» стовпи на вулицях Чорновола та Київській і площі Героїв Сталінграду. Більше сотні нових підвісних клумб вже висаджено, ще 90 підприємство «Вінницязеленбуд» має встановити найближчим часом.

Працівники «Вінницязеленбуд» продовжують уквітчувати місто. Усі клумби засаджені квітами, а біля парку з’явився справжній витвір ландшафтного дизайну – велетенська черепаха.

Продовжують «зацвітати» і міські електроопори. Пластикові підвісні клумби зараз довстановлюють на вулицях Чорновола та Київській, а також на площі Героїв Сталінграду. Всього «Вінницязеленбуд» запланувало в цьому році встановити близько двох сотень нових квіткових композицій.

Нагадаємо, що електроопори міста розпочали прикрашати квітами два роки тому. Першою була вулиця Соборна, потім Центральний міст, вулиці Пирогова та проспект Коцюбинського.

Директор підприємства Ігор Любовський розповідає, що ідей у «зеленбудівців» дуже багато. Одна із них – прикрасити пишними квітковими композиціями розподільчу смугу по проспекту Юності від вулиці Порика до Келецької. Якщо у цьому році фінансові можливості не дозволять реалізувати цей задум, то цю ідею спробують втілити в життя вже у наступному. Як і встановлення інших квіткових фігур таких, як зелена черепаха.



Переглядів: 5394
Поширень: 0