Нагадаємо, що в ніч з 12 на 13 серпня невідомі особи стріляли по вікнах квартири на вулиці Зодчих у місті Вінниці.

Після надходження заяви в міліцію, на місце виїхала слідчо-оперативна група, яка виявила пошкодження шибки вікна пострілами. За попередніми даними експертів, стріляли з електропневматичної зброї. На місці пригоди вилучили пластикові кульки, які були направлені на експертизу.

За фактом хуліганства відповідно до ч.4 ст.296 КК України було відкрито кримінальне провадження.

Проведеним розслідуванням міліція встановила особу підозрюваного у хуліганстві. Ним виявився 26-річний вінничанин, який проживає на вулиці Зодчих. З’ясувалося, що, відсвяткувавши день народження колеги, чоловік вдома вирішив розважитись.

Серед ночі вінничанин з балкону свого будинку почав стріляти з іграшкового пневматичного автомату. Чоловік пояснює, що стріляв винятково в землю, по дитячому майданчику. Те, що кульки полетіли у вікно будинку навпроти, вважає випадковістю.

За словами начальника 2-го відділу міліції Олександра Короля, попри те, що зброя виявилася іграшковою, чоловіку доведеться нести відповідальність за хуліганські дії. Крім того, що стрілець пошкодив вікно, він порушував громадський спокій гучними пострілами серед ночі.



Переглядів: 3774
Поширень: 0