Вінницький МВ

4 жовтня о 22.5о год. в РВ по телефону спецлінії "102" надійшло повідомлення про те, що водій мікроавтобуса марки "Мерседес-Спрінтер-416", М., 1967 р.н., здійснюючи перевезення пасажирів по маршруту "Москва-Кишинів" і рухаючись по автошляху "Вінниця- Житомир" в напрямку м. Житомир, в районі смт.Стрижавка Вінницького району, не впорався з керуванням та допустив наїзд на пішохода Л., 1944 р.н., пенсіонера, жителя м. Вінниця, який переходив проїзну частину дороги з права на ліво. В результаті ДТП, пішохід Л. Від отриманих травм на МП загинув. Автомобіль доставлено на арештмайданчик при ВДАІ м. Вінниця.

 Літинський РВ

5 жовтня о 21.30 год. в РВ по телеіфону спецлінії "102" надiйшло повідомлення про те, що водій автомобіля "ВАЗ-21099" Л., 1973 р.н., житель м. Хмільник, рухаючись з м. Вінниця в напрямку смт. Літин, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з вантажним автомобілем "Фрід Лайнер", під керуванням З., 1984 р.н., непрацюючого, жителя Тернопільської області. Водій автомобіля "ВАЗ- 21099" Л. загинув на місці пригоди. Труп направлено на СМЕ.

 Муровано-Куриловецький РВ

5 жовтня о 05.58 год. В РВ по телефону спецлінії "102" надiйшло повідомлення про те, що каретою швидкої допомоги в ЦРЛ без свідомості з тілесними ушкодженнями доставленоС ., 1987 р.н. та К., 1987 р.н., жителів смт. Муровані Курилівці.

Виїздом СОГ на МП встановлено, що о 05.00 год. Цього ж дня С., керуючи мопедом "Вайпер", і рухаючись по дорозі вул. Леніна в смт. Мур-Курилівці не впорався з керуванням та перекинувся. К. перебував пасажиром на даному мопеді.

 Вінницький МВ

7 жовтня о 2.40 год. в м. Вінниця на перехресті вул. Хмельницьке шосе - 600 річчя водій автомобіля "ВАЗ 21065" м., 1981 р.н., непрацюючий, вінничанин скоїв наїзд на велосипедиста К., 1991 р.н., непрацюючого, вінничанина. Внаслідок ДТП, К з тілесними ушкодженнями госпіталізований в хірургічне відділення МКЛ ШМД м. Вінниця.

 Гніванський МВ

6 жовтня о 10.00 год. в м. Гнівань по вул. Лазо водій автомобіля "Фольксваген пасат" К., 1988 р.н., непрацюючий, житель м. Гнівань, не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та перекинувся. внаслідок ДТП, К. з тілесними ушкодженнями госпіталізований в реанімаційне відділення Тиврівської ЦРЛ.

Жмеринський РВ

6 жовтня о 5.00 год. в РВ з заявою звернувся Ш., 1987 р.н., непрацюючий, житель смт. Браїлів про те, що в ніч на 6.10.2013 в смт. Браїлів по вул. Леніна, невідомий, заволодів його автомобілем "BMW 318". Вжитими заходами було встановлено, що злочин скоїв Ч., 1987 р.н., непрацюючий, житель смт. Браїлів. Дана інформація зареєстрована в є ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 КК України.

Вінницький МВ

5 жовтня о 07.30 год. працівниками ВДАІ ВМВ під час несення служби в м. Вінниці по вул. в. Порика було затримано автомобіль "BMW-523", під керуванням C., 1986 р.н., непрацюючого, жителя м. Вінниця. В ході перевірки документів було встановлено, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу містить ознаки підробки. Свідоцтво про реєстрацію вилучено та направлено на дослідження в НДЕКЦ. Автомобіль затримано та поміщено на арештмайданчик.

 Вінницький РВ

6 жовтня о 7.10 год. в смт. Стрижавка по вул. Садовій, працівниками СКР РВ спільно з працівниками ІДПС ВДАІ РВ під час перевірки автомобіля "ІЖ 21251", під керуванням К., 1989 р.н., непрацюючого, жителя смт. Стрижавка було виявлено та вилучено згорток фольги, в якому знаходилась речовина в порошкоподібному стані жовтуватого кольору вагою 1 г. Вилучене напрвлено на дослідження в НДЕКЦ УМВС. дана інформація зареєстрована в єрдр за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України.

Жмеринський РВ

6 жовтня о 11.50 год. в м. Жмеринка по вул. Бориса Олійника, біля кафе "ПАП", працівниками ДПС  ВДАІ РВ під час перевірки автомобіля "Ауді-А6", під керуванням К., 1988 р.н, жителя м. Жмеринка було встановлено, що свідотство про реєстрацію на ТЗ з ознаками підробки. Вилучене напрвлено на дослідження в НДКЕЦ УМВС.

Немирівський РВ

4 жовтня в м. немирів був зупинений автомобіль "BMW -316", під керуванням В., 1986 р.н., жителя м. Немирів, де під час перевірки номерних вузлів та агрегатів було виявлено, що панель з індикаційним номером кузова автомобіля вварено кустарним способом та містить ознаки підробки.

Жмеринський РВ

4 жовтня о 17.20 год. було зупинено автомобіль "Опель Вектра", під керуванням Т., 1990 р.н., жителя с. Жуківці, де під час перевірки номерних вузлів та агрегатів було виявлено, що панель з індикаційним номером кузова автомобіля вварено кустарним способом та містить ознаки підробки. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик Жмеринського РВ.

 Могилів-Подільський ВМ

5 жовтня о 12.25 год. співробітниками спецпідрозділу ДАІ МВС "Кобра" в м. Могилів-Поділському по вул.Київській було зупинено автомобіль "Опель-Вектра", під керуванням В., 1990 р.н., жителя м. Могилів-Поділський, який під час перевірки документів надав технічний паспорт на т.з з явними ознаками підробки, та згідно обліково-реєстраційних даних "АІС" ДАІ на території України не значиться.

Вінницький МВ

6 жовтня о 12.00 год. в м. Вінниця по вул. Гніванське шосе працівниками ДПС спеціалізованого відділення ДПС під час перевірки автомобіля "Рено Меган", під керуванням В., 1957 р.н., непрацюючого, вінничанина було встановлено, що свідотство про реєстрацію на ТЗ з ознаками підробки та вищевказаний автомобіль на території України не зареєстрований. Вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ УМВС.

 Вінницький МВ

6 жовтня о 12.00 год. в м. Вінниця по вул. Островського працівниками ДПС спеціалізованого відділення ДПС під час перевірки автомобіля "Мерседес Бенз", під керуванням П., 1980 р.н., непрацюючого, жителя м. Дніпропетровськ було виявлено та вилучено свідоцтво про реєстрацію на ТЗ з ознаками підробки та вказаний автомобіль на території України не зареєстрований. Вилучене напрвлено на дослідження в НДЕКЦ УМВС.

Співробітники ДАІ 06.10.2013 виявили:

  • Порушень ПДР: - за добу – 299 (з них грубих – 205), - з початку року – 63577;
  • Затримали нетверезих водіїв: - за добу – 41, - з початку року – 8628;
  • Найчастіше водії скоюють порушення: - за добу – перевищення швидкості – 82,
  • - з початку року – перевищення швидкості – 14197;
  • Інспектори запобігли аварійним ситуаціям, які могли призвести до дтп: - за добу – 1, - з початку року – 134;
  • Не використання ременів безпеки: - за добу – 7, - з початку року - 646;
  • ДТП з матеріальними витратами: - за добу – 2, - з початку року – 427;
  • Поставлено за добу транспортних засобів на арешт. майданчик – 31.



Переглядів: 4458
Поширень: 0