На пульт централізованого спостереження Державної служби охорони міста Вінниці, надійшов сигнал тривоги з одного із банків міста. Причиною виклику стало те, що в одному із вінницьких відділень банку невідомий чоловік намагався отримати кредит шахрайським шляхом - за підробленими документами.

На місці виклику з’ясувалося, що затриманий хотів отримати кредит у 16 тисяч гривень. Однак під час перевірки документів банківські працівники виявили, що деякі з наданих паперів підроблені. Працівники ДСО, прибувши на виклик, затримали правопорушника та передали його слідчо-оперативній групі з міського відділу міліції.

Затриманим виявився 39-річний непрацюючий вінничанин.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.358 Кримінального кодексу України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). Згідно чинного законодавства за таке правопорушення чоловікові загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до двох років.

Нагадаємо, як ми повідомляли раніше, 36-річний вінничанин намагався отримати кредит у банку із підробленою довідкою про доходи, але був затриманий нарядом ДСО.



Переглядів: 3200
Поширень: 0