28 жовтня до міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до клінічної лікарні швидкої медичної допомоги м. Вінниці була доставлена 37-річна жінка з тілесними ушкодженнями, які вона отримала внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Правоохоронці встановили, що автопригода сталась по проспекту Юності. Водій невстановленого автомобіля, рухаючись заднім ходом по тротуару, наїхав на потерпілу та зник з місця пригоди.

Свідки аварії запам’ятали лише колір автомобіля та деякі цифри номерного знаку. Патрульні наряди ДАІ, що працювали в місті, були зорієнтовані на розшук автівки та її водія. Близько одинадцятої години вечора на вулиці Келецькій державтоінспекторами був зупинений автомобіль «ВАЗ-2109» червоного кольору, цифри номерного знаку якого співпадали з розшукуваним.

Власник машини, під тиском беззаперечних доказів, зізнався у тому, що саме він є винуватцем ДТП, в якій постраждала людина. За словами 19-річного вінничанина, він не помітив жінки, на яку наїхав.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Працівники міліції з’ясовують усі обставини автопригоди.



Переглядів: 3686
Поширень: 0