Щороку обсяги ремонту асфальту на прибудинкових територіях зростають. Минулого року капітальним та поточним ремонтом було охоплено близько сотні вінницьких дворів, цьогоріч їх кількість зросла майже удвічі. У графік виконання робіт внесли свої корективи дощі, на які виявилося щедрими як кінець літа, так і початок осені. Утім, запланований на цей рік обсяг робіт уже виконано. Адже навесні передбачався ремонт асфальту 175 дворів вінницьких висоток, а на сьогоднішній день роботи вже виконано на 186 дворових територіях.

За даними департаменту житлового господарства, на сьогоднішній день поточний ремонт вже виконано на 170 прибудинкових територіях висоток. Капітальні роботи проведено у 16 дворах, кілька з них – на умовах співфінансування з мешканцями. Асфальт цього року поновлено на проїзді від проспекту Юності до будинку №92 по вулиці Келецька, а також від будинку №50 до №58 по вулиці 600-річчя. Відремонтовано двори будинків з адресами вул. Л.Ратушної,120; вул. Островського,70, вул. Стахурського, 2, вул. Фрунзе 39, 12 та 16, Келецька 78б, вул. Червоноармійська,107 та Стеценка,48 та 50, Космонавтів, 39. На минулому тижні виконані роботи за адресами 30-річчя Перемоги 6 та 6а і по Козицького, 18. Нині поточний ремонт асфальтового покриття триває на прибудинкових територіях за адресами Дачна, 9 та Польова, 17.

«Жителі багатоповерхівок все більше усвідомлюють, що вони є співвласниками не лише своїх будинків, а й дворів, - розповідає керівник КП «Технобуд» Володимир Бігас.Мешканці долучаються до співфінасування робіт з асфальтування дворів та створення парковок для приватного автотранспорту. Таким чином в цьому році паркувальні майданчики були облаштовані у чотирьох дворах». Вони з’явилися біля будинків по вулиці Фрунзе, 71, Фелікса Кона,11, Келецька,78б та проспекту Космонавтів,39.



Переглядів: 5079
Поширень: 0