Більше 16 тисяч вінничан взяли участь у загальноміських суботниках.Закінчується пора санітарної очистки міста перед настанням холодів. До загальноміських суботників, під час яких прибиралися прибудинкові території, контейнерні майданчики, підвальні приміщення висоток, зелені зони, парки та сквери долучилися мешканці приватного сектору та багатоповерхівок, працівники виконкому міської ради, ЖЕКів, установ, організацій, комунальних підприємств та військовослужбовці.

У прибиранні скверів, парків, зелених зон, а також набережної річки Південний Буг були задіяні працівники виконкому міської ради. Загалом у двох суботниках взяло участь близько 500 посадовців. Ними зібрано більше 320 кубів сміття та листя.

Мешканцями приватного сектору прибрано території біля парканів домоволодінь, зелені зони, розташовані у приватній забудові, русла невеликих струмків та річок. У день вивозу сміття з кожного квартального комітету додатково вивозилося біля 10 кубів листя та гілля після осінньої обрізки дерев. Для цього курсував додатковий сміттєвоз.

Дві суботи підряд на прибирання дворових територій з багатоповерховою забудовою виходили мешканці та працівники ЖЕКів. Також було очищено території контейнерних майданчиків.

Протягом усього попереднього місяця працювала робоча група по недопущенню спалювання палого листя та складування будівельних матеріалів. Мешканцям-порушникам правил благоустрою було надано 132 приписи по усуненню недоліків та складено 82 протоколи.

Для інформації:

Нещодавно Вінниця отримала диплом переможця за зайняте друге місце у всеукраїнському конкурсі «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку-2012» серед населених пунктів, віднесених до другої категорії. Загалом же обласний центр у число переможців цього конкурсу вже входить третій рік поспіль. ​



Переглядів: 2940
Поширень: 0