З різаними ранами обох повік правого ока та травмами рогівки на лікарняному ліжку опинився неповнолітній учень одного з навчальних закладів Вінниці. Зловмисник, вдаривши підлітка ногою в обличчя і розбив його окуляри.

Як розповів начальник 1-го відділу міліції м. Вінниці Сергій Сокиран, тілесні ушкодження підліток отримав внаслідок хуліганських дій одного з учнів цього ж училища.

Потерпілий саме повертався до гуртожитку навчального закладу, коли зловмисник безпричинно вдарив юнака ногою в обличчя. Від удару в хлопця розбились окуляри, внаслідок чого він отримав офтальмологічну травму.

17-річний підозрюваний, який раніше не потрапляв у поле зору міліції, визнав свою вину. Хлопці не були знайомі, що стало причиною побиття, зараз з’ясовує слідство.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження). За висновками судово-медичної експертизи, яка встановить ступінь важкості отриманих хлопцем тілесних ушкоджень, правоохоронці нададуть остаточну правову оцінку діям підозрюваного.


Переглядів: 3572
Поширень: 0