За словами заступника директора департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради Євгена Іщука, інцидент стався близько 15 години 24 грудня. Представник однієї маловідомої фірми подавав держреєстратору документи для отримання дозволу від місцевого управління Держгірпромнагляду на початок робіт підвищеної небезпеки і, прощаючись, сказав: «Я Вам винен». Держреєстратор спочатку навіть не звернула уваги на цю фразу, пише "РЕАЛ".

Слідом за цим чоловіком до столу підійшов інший і залишив зігнутий у вигляді рекламного флаєра листок паперу , а потім відразу ж покинув приміщення центру адмінпослуг. Жінка- чиновник не стала навіть торкатися до «подяки». «Ми відразу ж викликали міліцію. Прибула слідчо-оперативна група запакувала в пакет гроші. Сумою «подяки» я не цікавився , але можу сказати , що наша співробітниця діяла строго відповідно до інструкції» , - зазначив Є. Іщук.

Як уточнила керівник сектору зв\'язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області Анна Олійник, підкупити держреєстратора намагалися символічними 100 гривнями. Між іншим, це вже другий випадок, коли у «Прозорому офісі» намагаються «дати хабар». Перший був зафіксований в серпні 2012 року , і пройшов по практично ідентичниму сценарію.



Переглядів: 3144
Поширень: 0