По спецлінії «102» надійшло повідомлення про те, що невідома жінка, сидячи у вікні сьомого поверху погрожує покінчити життя самогубством. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група міліції, швидка та рятувальники.

Помітивши правоохоронців, жінка закричала, щоб вони не наближались, інакше вона вистрибне з вікна… Оцінивши небезпеку ситуації, міліціонери вступили з самогубцею у переговори.

Як з’ясувалось, заподіяти собі смерть жінка хотіла через непорозуміння з компанією своїх друзів. Вони разом зустрічали Різдво, але під час святкування посварились. Друзі розійшлись, а дівчина залишилась одна, зачиненою у квартирі.

Через вікно сусідньої квартири начальнику Вінницького міського відділу міліції Юрію Куцому вдалося переконати незнайомку, аби та не робила біди.

- Жінку необхідно було викликати на відверту розмову, адже через розпач та хвилювання вона була не спроможна тверезо оцінити ситуацію, - розповідає полковник міліції. – Залишившись на самоті вона вирішила, що життя зайшло у глухий кут, з якого немає виходу.

Поки тривали переговори правоохоронці разом з рятувальниками відчинили двері помешкання та передали потенційну самогубцю до рук медиків.



Переглядів: 3666
Поширень: 0