Вінницький дизайнер Олеся Пащенко розповіла газеті „МІСТО” про актуальні модні тенденції. Рюші, драпіровка, складний і одночасно витончений крій, легкі тканини, яскраві кольори – от що буде в моді літом і весною.

- Не потрібно боятися кольору радісного, відкритого, - пояснює Олеся Пащенко. – Активний блакитний, ніжний бузковий, морська хвиля, жовтий, червоний, неочікувані поєднання кольорів… Глибокі 90-ті, які панують на наших вулицях, витісняють свіжі тенденції. Вже декілька сезонів в моді залишається активний колір і квіткові принти (малюнок на тканині). Може бути, наприклад, верх квітковий, а низ – у клітинку. Але це має бути обов’язково зі смаком, у моді – хороший смак. Будь-який колір має вигідно підкреслювати індивідуальність, у моді яскрава особистість.

Жіночність підкреслять і тканини. Шовк, шифон, натуральні матеріали створять відчуття легкості і безтурботності. Родзинкою може стати яскравий пасок. А от найстильнішим аксесуаром залишається гарна сумочка. Не позбавлена жіночності і офісна мода. Єдине обмеження: активні яскраві кольори краще замінити благородними і стриманими.


Переглядів: 2946
Поширень: 0