Надвечір 26 лютого на вул. 600-річчя сталась аварія: на пішохідному переході позашляховик збив 75-річного вінничанина. Чоловік отримав травми голови та селезінки. Зараз він знаходиться у лікарні і його життю нічого не загрожує. Водій позашляховика разом із пасажиром вели себе неадекватно, очевидці кажуть, що вони були у стані алкогольного сп’яніння.

Разом із ДАІшниками, які виїхали на ДТП, працювали і вінницькі автомайданівці. Після спілкування із водієм, який вів себе доволі агресивно, вони викликали підмогу – своїх колег та представників «Правого сектору». І вже разом супроводжували винуватців ДТП на експертизу до наркодиспансеру.

Також минулої доби на вул. Київській працівники ДАІ затримали водія у нетверезому стані, який теж поводив себе доволі агресивно і погрожував розправою. Він заявив, що входить до об’єднання «Правий сектор», і що працівники ДАІ пошкодують, що його затримали. Свідками цього теж стали автомайданівці, які і викликали представників «Правого сектору». Нетверезого водія було доставлено у відділок міліції, де і було з’ясовано, що до цього об’єднання правопорушник ніякого відношення не має.



Переглядів: 3309
Поширень: 0