6 березня під час чергового засідання штабу керівників громадських формувань та міліції було обговорено події минулої доби та плани роботи на сьогодні.

За словами начальник міського відділу міліції, полковника Юрія Куцого, минула доба у місті загалом пройшла спокійно. Протягом минулого дня до відділків міліції надійшло 6 самозвернень громадян щодо вчинення проти них шахрайських дій. Три з них стосувалися шахраювання приватної фірми, яка займалася виготовлення пластикових вікон та дверей. Після підписання договору та внесення завдатку люди товару так і не отримували. За словами Юрія Куцого, цей злочин буде досить швидко розкритий – особи, які вчиняли шахрайські дії, вже відомі. Ще три випадки було здійснено через мережу Інтернет. Вінничани намагалися придбати різні товари, але з платіжної картки шахраями знімалися усі кошти. Однак це відбувалося через необачність самих покупців, адже в кожному разі постраждалі розголошували код захисту картки. Працівниками міліції будуть проводитися запити до банку, через який велися ці платежі.

Ще двома злочинами стали квартирні крадіжки. Злочинцями викрадені золоті прикраси та гроші. Заяви від постраждалих тільки поступили, поки ведуться слідчі дії.

Протягом минулої ночі стався і один хуліганський напад. На розі вулиць Гоголя і Пирогова на групу хлопців, які вийшли з нічного закладу, напало 6 невідомих молодиків. Четверо постраждалих отримали легкі тілесні ушкодження, за їх словами, нападники забрали в них і особисті речі. Під час побиття їх обзивали тітушками. Патрулі міліції під’їхали на місце події швидко та за сприяння представників Автомайдану та Самооборони Майдану міліціонерами було затримано кілька підозрюваних, які тікали в бік Центрального парку.



Переглядів: 3107
Поширень: 0