11 березня о 7.20 год. ранку в місті Вінниці на перехресті вулиць Островського та Ленінградської невідомий водій, рухаючись на автомобілі «ВАЗ-2108», здійснив наїзд на 19-річного пішохода, який стояв на тротуарі в районі пішохідного переходу та з місця події зник.

Вінницькі працівники ДАІ затримали водія, який збив на тротуарі пішохода та втік з місця пригоди

Хлопця з тілесними ушкодженнями було госпіталізовано в міську лікарню швидкої медичної допомоги. Зловмисника на автомобілі переслідували свідки, але той в районі торговельного комплексу «Грош» зник. Номерний знак «Жигулів» був зафіксований камерами відеоспостереження на місці аварії.

Вінницькі працівники ДАІ затримали водія, який збив на тротуарі пішохода та втік з місця пригоди

Правоохоронці встановили, що автомобіль зареєстрований в місті Бар та за півроку автомобіль чотири рази міняв власника. Останній сказав, що на цьому автомобілі їздить його син, який проживає у місті Вінниці. У телефонній розмові з працівниками ДАІ чоловік пообіцяв з’ясувати, де саме знаходиться автомобіль та його син, усвідомлюючи всю відповідальність. Через деякий час власник авто зателефонував правоохоронцям та повідомив, що його син вранці скоїв автопригоду і, злякавшись, переховується.

Вінницькі працівники ДАІ затримали водія, який збив на тротуарі пішохода та втік з місця пригоди

Через чотири години після скоєння ДТП 30-річний вінничанин прийшов до слідчого з каяттям. Водій був тверезий.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, якої керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Наразі триває слідство.



Переглядів: 3167
Поширень: 0