У нашому місті близько 360 тисяч населення, з яких більше 70 тисяч - діти. Однак серед них є 324 маленьких вінничан, яких доля залишила без батьків – це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

Більшість з них ростуть у сім’ях: 206 малюків під опікою або піклуванням близьких та родичів, 37 - у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу. Але є й ті, хто виховується в інтернатних закладах. Вони мають одяг та їжу, зручне помешкання, влітку відпочивають в оздоровчих таборах, але ніщо не може замінити їм батьківського тепла, маминої колискової на ніч, іграшок та подарунків до свят від рідних.

Серед мешканців Вінниці є багато таких людей, що хотіли б стати усиновлювачами, потенційними прийомними батьками, батьками-вихователями чи опікунами, багато дорослих, які хочуть зробити щасливішим життя дітей, що втратили батьків, залишилися без батьківського піклування.

Якщо ви хочете подарувати надію на дитинство та світле майбутнє покинутій долею дитині і маєте бажання взяти на виховання дитину в сім’ю, звертайтеся до служби у справах дітей Вінницької міської ради за телефонами 67-14-24 та 67-13-73.

Горенко Богдана-2 роки

Горенко Богдана - 2 роки

Онуфрійчук Максим-4 роки

Онуфрійчук Максим - 4 роки

Кімачук Ганна-3 роки

Кімачук Ганна - 3 роки

Підшумляк Юрій -6 років

Підшумляк Юрій - 6 років

Романюк Данило-2 роки

Романюк Данило - 2 роки

Сидоренко Ілля-4,5 роки

Сидоренко Ілля - 4,5 роки



Переглядів: 6277
Поширень: 0