Світлофори, встановлені майже чотири роки тому на перехресті вулиць Соборної та Театральної, демонтували і використають на інших вулицях. Цей світлофорний об’єкт працював за увесь час усього кілька днів, бо через нарікання водіїв його вимкнули і більше не вмикали. Як пояснив начальник СМЕД ОДР м. Вінниці Іван Юрченко, поки великої потреби на згаданому перехресті немає, світлофори використають на інших.

перехрестя вулиць Театральна та Соборна

- Їх обклеювали оголошеннями, хулігани, навіть, деякі постріляли. Тому використаємо їх там, де вони будуть більш корисні, - каже Іван Юрченко. – Наприклад, чотири світлофори для пішоходів встановимо на перехресті Лялі Ратушної та Келецької. Деякими секціями червоного та зеленого кольорів замінимо старі на інших ділянках. До речі, частина світлофорів з Театральної уже понад рік працюють на перехресті Хмельницького та Барського шосе. При цьому, на Театральній ми залишаємо кабелі та апаратуру, тому в разі потреби об’єкт можна буде швидко відновити.

За словами керівника спеціалізованої вантажно-експлуатаційної дільниці з організації дорожнього руху, у планах на 2014 рік немає створення нових світлофорних об’єктів. Спробують модернізувати існуючі.

Зокрема, у СМЕД очікують з міського бюджету грошей на ремонт світлофорів наступних перехресть:

  • Пирогова – Маліновського;
  • Стахурського – Юності;
  • Максимовича – Хмельницьке шосе;
  • Келецька – 40-річчя перемоги.

Добротні радянські корпуси замінювати не будуть, їх відремонтують та пофарбують, а старі лампи замінять на світлодіодні модулі.



Переглядів: 4346
Поширень: 0