Працівники міліції затримали двох вінничан за підозрою у скоєнні вбивства 17-річної дівчини, яку знайшли на березі Південного Бугу зв’язаною у господарській сумці.

Розкриття цинічної розправи над життям дівчини, яке набуло резонансу у Вінниці, перебувало на особистому контролі начальника управління. В рамках розслідування кримінального провадження було проведено величезну роботу з пошуку можливих свідків, які могли б допомогти встановити коло спілкування загиблої. Дівчина мала вади розвитку, тож легко йшла на контакт з незнайомими людьми, що зрештою призвело до фатальних наслідків. Було призначено ряд криміналістичних експертиз, які допомогли вийти на слід підозрюваних.

Затримані – непрацюючі вінничани віком 31 та 32 років. Один з них раніше судимий за вбивство. За попередніми даними розслідування, зловмисники давали вживати неповнолітній психотропні препарати. Що стало причиною звірячої розправи – з’ясує слідство.

В даний час по кримінальному провадженню проводяться необхідні слідчі дії, направлені на повне та об’єктивне розслідування обставин вбивства.



Переглядів: 5940
Поширень: 0