Вінничани, які користуються субсидіями, мають право на 50 % знижку на всі медичні послуги Муніципального діагностичного центру, що по вулиці Київській,68. В минулому році четверта частина отримувачів субсидій скористалася цією можливістю.

З моменту відкриття Муніципального діагностичного центру (вересень 2012 року) вінничани, які користуються субсидією отримали можливість користуватися 50% знижкою на послуги цього закладу. Це була ініціатива Вінницької міської ради. Нічого подібного у інших містах України немає. В результаті за 2013 рік знижками на 9,5 тис послуг діагностичного центру скористалося майже чотири з половиною тисячі людей,а це майже четверта частина усіх, хто оформив субсидію.

«Важливо, що знижка діє на всі без винятку послуги центру. Крім того, цією можливістю може користуватися не лише той, на кого оформлена субсидія, а й всі, хто зареєстровані у будинку чи квартирі та були включені у розрахунок на субсидію. Також значною перевагою є те, що жодних обмежень на кількість послуг зі знижками немає. Тому ця ініціатива стала відчутною підмогою для сімейного бюджету малозабезпечених вінницьких родин», – каже перший заступник директора департаменту соціальної політики Наталія Паламарчук.



Переглядів: 3378
Поширень: 0