Працівники Державтоінспекції взяли участь у «Дні цивільного захисту», який проводився в загальноосвітній школі № 22 Вінницької міської ради. «День цивільного захисту» є завершальним етапом щорічного навчання учнів за програмами: «Основи безпеки життєдіяльності», «Охорона життя та здоров’я учнів», «Захист Вітчизни» та «Основи медичних знань цивільного захисту».

На таких уроках діти закріплюють теоретичні знання про виникнення небезпечних ситуації, їх причини, наслідки для людей і довкілля та отримують практичні навички з особистої безпеки і захисту під час надзвичайних ситуацій.

Школярі демонстрували знання правил дорожнього руху, які вивчили впродовж навчального року. Вікторини, ігрові вирішення дорожніх ситуацій, які підготували співробітники ДАІ зацікавили усіх дітей. Інспектори профілактичної роботи ознайомили найменших учнів з правилами безпечної поведінки на дорогах. Чимале захоплення дітлахів викликало знайомство з патрульним автомобілем та спеціальними технічними засобами, якими він оснащений.

Після завершення заходів школярі радісно фотографувались біля службового автомобіля та уявляли себе інспекторами ДАІ.
 


Переглядів: 2017
Поширень: 0