Пенсійний фонд на Вінниччині втратив майже 6 мільйонів гривень надходжень через перереєстрацію Ладижинської ТЕЦ у Львівську область та зупинку роботи заводу «Немірофф». Про це повідомив начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Микола Черненко.

За словами Миколи Черненко, виконання плану власних надходжень, які продовжує адмініструвати Фонд за І квартал поточного року склало 124%. Порівняно з аналогічним періодом минулого року ці надходження зросли на 515 тис.грн., або на 6%.

Вінницькі пенсіонери вже втратили від зупинки «Немірофф» та реєстрації Ладижиснької ТЕЦ у Львові

У той же час, надходження від єдиного внеску протягом січня-березня виявилися майже на 6 мільйонів гривень меншими, ніж в аналогічному періоді минулого року.

«Дана ситуація зумовлена перереєстрацією в Львівську область бюджетоутворюючого платника Ладижинської ТЕС, від якої щомісячно надходило понад 4 млн.грн. Більше 1 млн. грн. втратив Фонд і в результаті зупинки другого бюджетоутворюючого платника - горілчаної компанії «Немірофф», - зазначив голова Пенсійного фонду у Вінницькій області.

Всього на Вінниччині, де проживає близько 1,6 мільйона чоловік, станом на перше квітня 2014 року фактично отримують пенсії більше 483 тисяч осіб. Середньомісячний розмір пенсії складає 1307 грн. 78 коп. і зріс, у порівнянні з відповідним періодом минулого року, на 4,25% (становив 1254 грн. 52 коп.).



Переглядів: 3447
Поширень: 0