Цьогоріч в області планується оздоровити 91 тисячу дітей (60% дітей шкільного віку), з них 82 тисячі (90%) – діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Про це повідомили в управлінні у справах сім\'ї та молоді облдержадміністрації.

Влітку працюватимуть 974 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, у тому числі 2 санаторного типу, 16 – позаміських стаціонарних таборів.

До 15 травня в усіх районах та містах області планується завершити підготовку таборів до прийому дітей відповідно до норм та вимог чинного законодавства.

У цьому році збільшилось фінансування з обласного бюджету на оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги і підтримки, з обласного бюджету. Всього планується профінансувати 4 млн. 706 тис. грн. З них 1 млн. 600 тис. грн. буде використано на оздоровлення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу. У порівнянні з минулим роком це майже на 1 млн. грн. більше.



Переглядів: 3286
Поширень: 0