Близько дванадцятої години дня до чергової частини УДСО при УМВС України у Вінницькій області по спецлінії «102» надійшло повідомлення про те, що в одному із кафе міста відбувається бійка.

Наряд групи затримання ДСО прибув на місце події за лічені хвилини. У приміщенні закладу міліціонери виявили чоловіка з тілесними ушкодженнями у вигляді різаної рани шиї.

Під час з’ясування обставин правопорушення було встановлено, що потерпілий відпочивав у кафе разом зі своїми приятелем. Під час застілля між чоловіками виникла суперечка, яка переросла у бійку. Коли в хід пішли кулаки, персонал закладу відразу викликав міліцію. В результаті з’ясування стосунків один із учасників бійки отримав різані поранення шиї.

Працівники закладу повідомили правоохоронцям, що чоловік, який влаштував бійку, втік. Але невдовзі працівники ДСО затримали зловмисника по «гарячих слідах». Ним виявився непрацюючий 53-річний вінничан, який вже раніше притягався до кримінальної відповідальності.

На місце події було викликано швидку медичну допомогу та слідчо-оперативну групу райвідділу міліції, працівникам якої було передано затриманого для проведення перевірки та надання правової оцінки його діям.


Переглядів: 2616
Поширень: 0