Минулої осені у Вінниці запрацювала нова сучасна комунальна лазня на Старому місті. Її розмістили на першому поверсі другого будинку, збудованого за програмою «Муніципальне житло». Вона має не тільки сучасний ремонт, але й оснащена всім необхідним. Комплекс приміщень лазні складається з двох залів (чоловічого та жіночого), душових, є навіть масажний кабінет. Вона також повністю пристосована для людей з обмеженими фізичними можливостями (вхід облаштований пандусом, є спеціальна душова кабіна та кімната особистої гігієни для візочників). Її послугами можуть одночасно скористатись 62 людини.

Загалом муніципальна лазня має п’ятиденний режим роботи – вівторок, середа, п’ятниця, субота та неділя. Однак перед початком літнього періоду кількість відвідувачів муніципальної лазні скоротилася майже удвічі. За словами головного спеціаліста відділу утримання об’єктів благоустрою Олексія Гловацького, це пов’язано з тим, що починається сезон відпусток і вінничани їдуть на відпочинок, а люди пенсійного віку – на дачі. Тому на літо кількість робочих днів вирішили скоротити до трьох – п’ятниця, субота та неділя. Вівторок та середа зроблено неробочими невипадково: саме у ці дні відвідувачів перед зміною режиму роботи було найменше.

У звичний графік роботи міська лазня увійде перед початком навчального року, саме тоді очікується, що кількість відвідувачів знову збільшиться. ​



Переглядів: 3222
Поширень: 0