Протягом липня у період проведення ремонтних робіт в дитячих садках у різних районах міста працюють 8 чергових дитячих садочків (ДНЗ №№16,24,29,30,45,47,50,57). Дітям, які відвідують ці садочки сумувати не доводиться.

Липень в дитячому садочку – це весело та цікаво

Для того, аби це літо дітям запам’яталось, кожен день для дошкільнят проходить під різною тематикою. Так, у садочках проводяться такі тематичні розваги, як День казки, театру, мультиків, День Європи, Бал квітів, готується випуск газети «Від серця до серця», концертні програми «Танцюють всі!», «Дискобульки», малювання смайликів – подарунків для батьків, виготовлення колажу із залученням батьків на тему «Миттєвості сімейного щастя», передбачено проведення свят та розваг «Ой, на Івана, ой, та й на Купала», інші цікаві проекти. Окрім того, у садочках будуть проведені майстер-класи для батьків на різну тематику.

Липень в дитячому садочку – це весело та цікаво

3 липня 2014 року в усіх закладах пройшов День миру, в рамках якого проведено майстер-класи з виготовлення голубів миру, флешмоби, конкурси на кращу листівку «Хай буде сонце, небо, мама, діти. Хай буде мир у всьому світі». Діти та батьки підготували подарунки для воїнів, які перебувають у зоні АТО.

Липень в дитячому садочку – це весело та цікаво

Вихователі дошкільних навчальних закладів і надалі щодня проводитимуть цікаві конкурси, пізнавальні програми, ігри, концерти, дошкільнят розважатимуть пізнавальними екскурсіями, веселими вікторинами та виставами лялькових театрів.

Липень в дитячому садочку – це весело та цікаво

Ми сподіваємось, що програми, які підготували вихователі для маленьких вінничан, дозволять діткам не лише оздоровитися, а й змістовно та весело проводити час.



Переглядів: 6306
Поширень: 0