Перший заступник начальника УМВС Вінниччини Юрій Педос зустрівся з вінничанами, які, намагаючись придбати собі житло, потрапили у тенета шахраїв та віддали їм чималі суми грошей. Люди зневірилися, що винні понесуть покарання, а вони повернуть свої гроші, адже з моменту скоєння злочину минуло майже три роки. Аби з’ясувати усі обставини по даному кримінальному провадженню, постраждалі звернулися до першого заступника начальника УМВС – начальника слідчого управління Юрія Педоса.

Майже три роки 16 вінничан чекають покарання для "квартирних аферистів"

Юрій Педос відповів на усі поставленні питання. Розповів, що по одному з фігурантів цієї справи досудове розслідування вже закінчено і справа направлена до суду. Ще двом зловмисникам оголошено про підозру. Один з них зараз знаходиться у розшуку, а відносно другого досудове розслідування проводить слідчий прокуратури Вінницької області.

Майже три роки 16 вінничан чекають покарання для "квартирних аферистів"

На прохання потерпілих, а їх 16, Юрій Педос пообіцяв, що дане кримінальне провадження буде знаходитися на його особистому контролі та розслідування проводитиме слідче управління обласної міліції, адже до цього часу воно перебувало в провадженні слідчого міста.



Переглядів: 3504
Поширень: 0