Навички безпеці на дорогах потрібно привчати з малечку, впевнені в Державтоінспекції Вінниччини, а тому до цієї роботи інспектори підходять з усією серйозністю. Саме тому у літній період коли діти відпочивають, інспектори не забувають нагадувати дітям про безпечні правила поведінки на дорозі. Працівниками ДАІ проводяться тематичні заняття з безпеки дорожнього руху з дітьми різної вікової категорії, які відпочивають в літніх оздоровчих таборах.

Літній відпочинок разом і працівниками ДАІ

В основному заняття з дітьми носять інформаційний характер, в якому юним учасникам дорожнього руху міліціонери розповідають основи безпеки і правила поведінки на дорогах. А щоб дітям було цікавіше міліціонери використовують тематичні засоби та спеціальну літературу.

Літній відпочинок разом і працівниками ДАІ

Захопливі враження у хлопчиків і дівчаток викликало знайомство із сучасною технікою старших друзів – спеціально обладнаний для потреб ДАІ автомобіль «Тойота Пріус» та моторолери.

Літній відпочинок разом і працівниками ДАІ

Інспектори ДАІ зі свого боку, запевнили, що і надалі даруватимуть малечі радість і намагатимуться зробити так, щоб жодна неприємність на дорозі не затьмарила їхнього дитинства.



Переглядів: 3255
Поширень: 0