атракціон ЦПКіВ ім. Горького „Руська карусель”

Не надто молодше і колесо огляду (найбільший та надзвичайно енергоємний атракціон). Найновішому атракціону „Орбіті” – вже 20 років. Всі ці атракціони безпечні, переконують у об’єднаній дирекції міських парків культури і відпочинку. Всі пройшли перевірку, окрім – двох. Як розповів заступник в.о. гендиректора КП Об’єднана дирекція міських парків культури і відпочинку Павло Головницький, експертизу атракціонів проводять щороку у квітні перед запуском. Цього року не пройшли перевірки „Сюрприз” та „Колесо сміху”.

- У „Колеса” треба відремонтувати механізм, а також відремонтувати саме приміщення, яке є пам’яткою садово-паркових будівель, - каже Павло Головницький. – Діти дуже люблять цей атракціон. Тому ми намагатимемось відремонтувати його цього року.

Наразі у парку Горького 11 атракціонів. Один з найулюбленіших атракціонів вінничан „Автодром” – невідомо коли запрацює. Його ще у 2005 році за рішенням заступника міського голови, розповідає Павло Головницький, віддали у оренду приватній фірмі на 25 років. Фірма обіцяла провести ремонт. Але пройшло чотири роки, а атракціон все так же у аварійному стані. На неодноразові звернення дирекції парку до фірми – жодної реакції. Вже цього тижня у паркові мають з’явитися нові розваги. 100 тисяч гривень було витрачено на закупівлю надувного атракціону „Горка” та двох батути.


Переглядів: 5411
Поширень: 0