Народні депутати, ветерани-афганці Сергій Куніцин та Віталій Крутій від імені Всеукраїнської асоціації ветеранів Афганістану передали Службі безпеки України два автомобілі Volkswagen Transporter, придбані за спонсорські кошти.

Всеукраїнська асоціація ветеранів Афганістану передали Службі безпеки України два автомобілі Volkswagen TransporterВсеукраїнська асоціація ветеранів Афганістану передали Службі безпеки України два автомобілі Volkswagen Transporter

Вони наголосили що сьогодні дуже важливо допомагати і підтримувати українських силовиків, які захищають Українську Державу в рамках Антитерористичної операції у Донецькій та Луганській областях. Тому Всеукраїнська асоціація ветеранів Афганістану співпрацює з силовими структурами і намагається надавати різноманітну допомогу нашим підрозділам, які борються з терористами та військовими найманцями.

Голова СБУ Валентин Наливайченко від імені Служби подякував людям, які підтримують силовиків у такий важливий час. Він наголосив, що автомобілі сьогодні ж направляються в зону АТО, де будуть використовуватися спецпідрозділами СБУ для боротьби з тероризмом.



Переглядів: 3334
Поширень: 0