Місцеві вважали, що «гонить» чоловік найкращу горілку, бо ж уже після першого стакану клієнта «чумило». Пляшки - не єдиний, та чи не головний інгредієнт «гарячої води», яку реалізовував підприємливий ділок. Їх для чоловіка збирали безпритульні.

У нього на подвір’ї було три схованки ущерть набиті пляшками. Під час дворового обходу, розповіли газеті «МІСТО» у ЦЗГ ГУМВС України у Вінницькій області, правоохоронці виявили замасковану свердловину. З неї поступала вода до саморобних кубів, а вже звідти відпрацьований матеріал направлявся у вигрібну яму. Таким чином, міні-завод з виробництва горілки працював трохи чи не цілодобово.

Відро оковитої любителі випити могли придбати за 90 гривень. У господаря навіть була своя боргова книга та прайс із наведеними цінами. Міліціонери у чоловіка вилучили майже дві тони закваски. Одного разу він вже отримував попередження щодо виробництва та розповсюдження незаконного напою та сплачував штраф, відповідно до чинного законодавства. Тепер, напевно, отримає строк – до п’яти років. Слідство триває, чи винен чоловік – визначать у суді.


Переглядів: 2852
Поширень: 0