З огляду на складну ситуацію в країні, коли на Сході України проводиться антитерористична операція, підрозділами міліції здійснюються посилені заходи безпеки, зокрема, на блок-постах, вокзалах, на вулицях проводиться огляд транспорту, речей громадян аби не допустити перевезення зброї, вибухівки. Головне завдання правоохоронців – запобігти вчиненню терористичних актів, зберегти життя людей.

У зв’язку з цим Міністерство внутрішніх справ України звертається з проханням до громадян із розумінням поставитись до таких заходів, не перешкоджати проводити таку роботу, а навпаки допомагати правоохоронцям заради спільної справи — відновлення миру та спокою в Україні.

Криміногенна ситуація на Вінниччині залишається стабільною та контрольованою, міліція робить все залежне, аби наш регіон і надалі залишався спокійним. Однак не можна виключати можливості проникнення на територію області кримінально налаштованих осіб для дестабілізації ситуації. Закликаємо вас не втрачати пильність, бути особливо уважними в громадських місцях, транспорті.

У разі виявлення підозрілих валіз, транспортних засобів, інших предметів, залишених без нагляду тривалий час, появи в населених пунктах чужих автомобілів, підозрілих чи озброєних людей, негайно повідомляйте на «102».

Ми вдячні усім вам за повагу до Закону, небайдужість та консолідованість, тільки спільними зусиллями можна забезпечити правопорядок на нашій землі.



Переглядів: 3455
Поширень: 0