Вінничанин, один з найактивніших учасників Вінницького волонтаріату, член БФ «Подільська громада» та ВМГО «Молодь демократичного альянсу» здобув перемогу у конкурсі "Волонтер року 2013", у номінації «Соціальний захист населення».

Активіст БФ "Подільська громада" здобув перемогу у конкурсі "Волонтер року 2013"

Церемонія нагородження переможців відбувалась 27 серпня у Клубі Кабінету Міністрів. У шести номінаціях (Соціальний захист населення, Охорона навколишнього середовища, Освіта та виховання, Мистецтво та культура, Охорона здоров’я та здоровий спосіб життя, Захист прав людини та представлення інтересів громадян) було визначено переможців та лауреатів, чиї «історії успіху» найвище оцінила експертна комісія.

Активіст БФ "Подільська громада" здобув перемогу у конкурсі "Волонтер року 2013"

Дуже приємно, що Юрій отримав перемогу саме у цій номінації, адже це ще раз наглядно демонструє, що вінничани відкритті, добрі та небайдужі до чужих проблем.

«Існує теза, що рушійною силою будь-яких змін є 3-5% громадян, які є активними, самостійно ставлять перед собою глобальні задачі і беруть на себе відповідальність за долі інших. Приємно тиснути руку таким людям, дякувати за їхні справи. Сподіваюся, що їхній приклад надихатиме інших і стимулюватиме тих, хто ще сумнівається, чи варто вкладати зусилля у волонтерство. Варто! Необхідно! А нагорода – вона завжди знайде свого власника, чи це буде конкурс, аналогічний сьогоднішньому, чи вдячність від тих, хто живе поряд» - відзначила керівник проекту «Волонтер року-2013» Тетяна Гончарук.

Активіст БФ "Подільська громада" здобув перемогу у конкурсі "Волонтер року 2013"

Як відзначив переможець: "На нагородженні серед переможців та лауреатів були представлені представники різних міст і мені було дуже приємно, що в цьому числі була і Вінниця. Приємно було їхати додому та усвідомлювати, що ця нагорода їде до Вінниці. Багато людей з якими я спілкувався були здивовані, що у нашому місті усі структури працюють з єдиною метою, що нас підтримує і міська рада, і громадські організації. У цьому році в мене на меті було показати своїм друзям, що можна провести гарно час з користю і дуже радий що мені це вдалось." - Юра Глущук

Сподіваємось, що Юрій не буде зупинятись на своїх досягненнях, а інші активніше залучатимуться до волонтерської діяльності!

Історія переможця

Вінницький волонтаріат, ласкаво просимо



Переглядів: 3799
Поширень: 0