У Вінниці, на базі Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону, продовжують проходити лікарсько-льотну комісію пілоти авіаційних частин Повітряних сил та армійської авіації Сухопутних військ Збройних Сил України. Поруч із ними проходять комісію льотчики, які поповнили лави війська у зв’язку з частковою мобілізацією.

У Вінниці пілоти авіачастин ЗСУ проходять лікарсько-льотну комісію

Протягом десяти днів льотний склад проходить стаціонарну лікарсько-льотну експертизу. Медики Центру перевіряють їх придатність до льотної роботи за станом здоров’я за допомогою загальномедичних та спеціальних досліджень.

У Вінниці пілоти авіачастин ЗСУ проходять лікарсько-льотну комісію

Як зазначають військові медики, після обов’язкового кваліфікованого огляду спеціалістами вузького профілю, ретельного клінічного, клініко-фізіологічного, психологічного обстежень пілоти проходять різноманітні спецдослідження та випробування. Зокрема, за допомогою обладнання, сучасних методик, створюються наближені до професійної діяльності штучні перевантаження на організм льотчика. Все це дозволяє отримати якнайповніше уявлення про стан їхнього організму, резервні можливості, та бути на сто відсотків впевненими, що льотні завдання виконуватимуть здорові пілоти.



Переглядів: 3819
Поширень: 0